Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Sodalitt fjerner bekymringer mens du sover.

Flere visninger

Sodalitt fjerner bekymringer mens du sover.

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 30,00
Denne dypblå krystallen, med samme farge som i himmelen i skumringen, kan rense sinnet for bekymringer, tilføre objektivitet og gi deg løsninger på problemer som kan ha holdt deg våken om nettene.
Hvis du har for vane å gå til sengs plaget av dagens problemer, eller du har arbeidet sent om kvelden for å forsøke å finne løsninger på økonomiske problemer eller familieproblemer,
får ikke hjernen hvile, og det kan bli vanskelig å få sove godt.

Sodalitt er assosiert med innsikt og visdom.
Denne virkelige blå stenen, som forbindes med det tredje øye, som representerer indre visdom, kan hjelpe deg med å oppdage sannheten bak en vanskelig situasjon.
Det sies at den også kan bidra til at man husker sine drømmer, noe som kan gi verdifull innsikt i denne typen problemer man sliter med.
Krystallkur: (Det følger med full beskrivelse ved kjøp.)

Detaljer

Denne dypblå krystallen, med samme farge som i himmelen i skumringen, kan rense sinnet for bekymringer, tilføre objektivitet og gi deg løsninger på problemer som kan ha holdt deg våken om nettene. Hvis du har for vane å gå til sengs plaget av dagens problemer, eller du har arbeidet sent om kvelden for å forsøke å finne løsninger på økonomiske problemer eller familieproblemer, får ikke hjernen hvile, og det kan bli vanskelig å få sove godt. Sodalitt er assosiert med innsikt og visdom. Denne virkelige blå stenen, som forbindes med det tredje øye, som representerer indre visdom, kan hjelpe deg med å oppdage sannheten bak en vanskelig situasjon. Det sies at den også kan bidra til at man husker sine drømmer, noe som kan gi verdifull innsikt i denne typen problemer man sliter med. Krystallkur:( Det følger med full beskrivelse ved kjøp.)

andre interessante produkter for deg