Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Shungitt Mirakelsten

Flere visninger

Shungitt Mirakelsten

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 35,00
Fysisk: så absorberer shungitt skadelige stråler, bakterier, virus og frie radikaler. Shungitt regnes som et universalmiddel mot de fleste plager og gir bl.a. sterk beskyttelse mot elektromagnetisk stråling, styrker immunsystemet, lindrer hodepine, fordøyelsesproblemer, luftveispromemer,magesmerter, muskelsmerter, høyt blodtrykk og revmatisme. Shungitt har en avgiftende og betennelsesdempende effekt.

Shungitt er en amorf kullignenede stein som består av mer enn 98% karbon. Inneholder nesten samtlige mineraler fra den periodiske tabellen og har en unik sammensetning. Den finnes kun på ett sted i verden: Shungaregionen i Karelia i Nordvest Russland.
Shungitt har vært brukt i medisinsk behandling siden begynnelsen av det 18. århundre. Peter den Store startet opp Russlands første spa i Karelia ved å gjøre bruk av vann med de rensende egenskaper fra shungitt . De anti-bakterielle egenskapene til shungitt har senere blitt bekreftet ved moderne testing.

Detaljer

Shungitt blir kalt Mirakelsten og virker sterkt rensende og beskyttende både på det spirituelle og det fysiske plan. Stenen renser og frigjør kropp og sjel fra negative energier. Shungitt åpner opp for tilførsel av sprituelt lys og aktiverer lyskroppen Den rensende effekten virker også på det følelsmessige planet og kan være til hjelp med å gi slipp på dyptliggende negative følelser som skam, frykt og skyldfølelse. Den er sannhetens sten og renser bort alt som er falskt og uekte. Shungitt virker stressreduserende, søvnregulerende og regenerende.

andre interessante produkter for deg