Hvit salvie for rens av hus og sinn

For helbred av kropp og sinn, for visdom, klarhet, fjerner negative vibrasjoner og energier i et nytt hjem, beskyttelse.

Smudging er en gammel renselses teknikk fra indianerne i Amerika. Man kan rense seg selv, andre, et rom eller et redskap.

Teorien er at røyken trekker til seg negativ energi og tar den med seg. Man setter fyr på bunten og man gnir (herav ordet smudge) hendene i røyken og tar den over seg selv som om du vasker kroppen.

Smudging virker rensende på det psykiske planet akkurat som et godt bad eller en oppfriskende dusj virker rensende på kroppen. Skal du rense et rom er det spesielt viktig å få røyken inn i hjørnene og bak dørene. Du kan for eksempel spre røyken med en stor fjær eller noe lignende.

Vi anbefaler at du tenner på bunten med et stearinlys fordi det kan ta litt tid før den tar fyr. Blås ut ilden og la det røyke fra et brannsikkert sted.

For å få den beste virkningen er det viktig at du er konsentrert og tror på virkningen av urtenes ånd!

Lykke til.

Mango røkelse-0

Hvordan bruke røkelse pinner og stener?

Bruken av både pinner og stener er lik. Det første du trenger er en røkelseholder, den kan variere i størrelse og utseende. Den kan være av tre, sten eller andre typer materiell. Det finnes holdere som kan brukes til begge deler, eller kun til sten og kun til pinner. Valget er ditt.

Når du skal bruke røkelse, er det viktig at holderen står på et egnet underlag, og at holderen er sikker. Det vil si at holderen for eksempel ikke skal være av plastikk o.l. materiell. Vi anbefaler våres røkelse holdere! Videre så skal det aldri tennes røkelse på strømførende gjenstander, som f.eks tv.

Etter at du har plassert røkelseholderen på et egnet sted, tenner du røkelsen på tuppen, og etter noen sekunder (når røkelsen gløder) blåser du forsiktig ut flammen. Da er røkelsen «glødende» og den oser av røyk. Noen liker ikke å få røyken så tett opp til seg, og plasserer den gjerne i ett annet rom/en annen kant av der du selv sitter. Dette er jo en smakssak og det finner du fort ut av – hvor du vil plassere denne.

Rølesen «brenner» ned av seg selv, og slukkes av seg selv. Men ønsker du å slukke den før den er oppbrukt så kan du dyppe enden i f.eks. sand. Bruker du vann på den er den ødelagt.

Sist men ikke minst – Husk at du ALDRI skal gå i fra «brennende» gjenstander. Lykke til!

Valg av røkelse duft

Selve valget av røkelseduft kan være vanskelig om du ikke har noen erfaring med dette. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom duftbeskrivelsene i nettbutikken vår. Les gjerne også anbefalinger.

Spør oss gjerne om å få kjøpe en «prøvepakke» på forskjellige dufter. Vi lager den gjerne for deg.

Et lite tips kan være at du noterer opp i en liten bok hvordan du opplever de forskjellige duftene, på den måten er det mye lettere å huske hvilke duft du satte mest pris på.

Røkelseholder Orissa-530