Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Om Kalimera

Kalimera ble etablert i 2005 av Helen og Ola.

Kalimera er ett gresk ord som betyr "God morgen".

Å få høre "god morgen" gir en god start på dagen. Våre produkter skal på samme skape trivsel og gode opplevelser gjennom hele dagen. Kalimera har i hovedsak valgt leverandører fra Den fjerne østen, pga av Østens mystikk og eksotiske preg. Produktene vi selger er alle håndlagde og av ypperste kvalitet. Våre leverandører har lang og bred erfaring. Produktene egner seg godt til "gi bort" gaver. Ta f.eks. med røkelse til venner og kjente og sett ett friskt spor etter deg! Som eiere i Kalimera har vi en ambisjon - det er rett og slett å ha en mest mulig personlig kontakt med våre kunder, vi vil og ønsker at dere alle skal få "oppleve oss" som positive og serviceinnstilte personer.

Vi har begge 2 jobber utenom Kalimera, så vi sitter for det meste utover sene kvelder og jobber her hjemme.

I 2008 etablerte vi også nettbutikkene Scents og Citrin, i 2010 slo vi dem i sammen med Kalimera. Scents var en ren røkelsesnettbutikk, og Citrin var en ren sten- og krystallnettbutikk. Nå ligger alt samlet under Kalimera.

I 2015 blir Kalimera hele 10 år, og vi feirer med splitter ny nettbutikk!

Litt om oss selv: Utfordringer er som skapt til oss 2 - vi elsker å reise, oppleve nye steder, nye ting og ikke minst ha øyene åpne på innkjøpsturer. Heldigvis så liker begge 2 å lese - og vi bytter gjerne bøker og diskuterer løsningene på krim bøker.

Travelt - det er oss! Ola er lektor på UIS, har etablererkurs, skriver egne bøker og har egen hjemmeside – se her: www.ståpå.no På fritiden er han aktiv i vårt lokale idrettslag Sunde IL som nestleder i styret, representant i sportslig utvalg og trener for fotballherrer i C-laget.

Helen er ansatt som daglig leder i en 50% stilling i Sunde IL, har flere prosjekter på gang, og hun er lagleder for fotballherrer i både c-laget og a-laget. I helgene lager Ola god mat, og vi slapper gjerne av til en film eller 2.

Velkommen til Kalimera.