Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

KUAN-YIN ORAKELKORT på norsk

Flere visninger

KUAN-YIN ORAKELKORT på norsk

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 349,00
Disse kortene er en veiledning til en tilstand av indre fred og skjønnhet. Kuan-yins medfølende energi når ut gjennom hvert kort. Budskapene, inspirert av hennes tilstedeværelse og veiledende stemme, rommer visdom som hjelper oss å leve kjærlige og opplyste liv som er praktiske, åndelige og positive.

Veiledningen i budskapene og de praktiske øvelsene som følger hvert orakelkort vil nære enhver person på sin spirituelle vei. De vil hjelpe oss å erkjenne at vi er guddommelig sjel, lære oss å elske, ha tillit og leve vårt høyeste potensial i dette livet.

Detaljer

Disse kortene er en veiledning til en tilstand av indre fred og skjønnhet. Kuan-yins medfølende energi når ut gjennom hvert kort. Budskapene, inspirert av hennes tilstedeværelse og veiledende stemme, rommer visdom som hjelper oss å leve kjærlige og opplyste liv som er praktiske, åndelige og positive. Veiledningen i budskapene og de praktiske øvelsene som følger hvert orakelkort vil nære enhver person på sin spirituelle vei. De vil hjelpe oss å erkjenne at vi er guddommelig sjel, lære oss å elske, ha tillit og leve vårt høyeste potensial i dette livet.