Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Celestin rå krystall uro og angst

Flere visninger

Celestin rå krystall uro og angst

Tilgjengelighet Utsolgt

kr 198,00
Celestin er filosofens og drømmerens sten, du inspireres til å søke å forstå livets større sammenhenger , den gjør deg veloverveid og i stand til å ta viktige beslutninger.
Blå og gjennomsiktige cluster av spisser på sandfarget bunn. Meget vakker.
Celestin utvikler deg som kanal og er som en slags elevator til himmelen.
Hver gang en viktig beslutning skal tas, kan du konsultere din celestin. Du kontakter det sted i deg selv og universet, som inneholder all viten.
Celestin er en glimrende sten til drømmearbeide. Før du legger deg til å sove, kan du be celestinen om hjelp til å finne svaret på dine spørsmål.
Celestin er som å lese eller spå i kort, se i krystallkulen eller på an annet vis ”lese svaret”.

Celestin forener bevisstheten i høyre/venstre hjernehalvdel og kan være en god støtte ved innlæring- og konsentrasjonsvanskeligheter.
Det er en sten med stor visdom, som kan styrke ditt spirituelle arbeide både som terapeut og privatperson.

Du vil lettere merke ditt eget sanne jeg og andres.
Den virker vitaliserende og både renser og healer i din aura.
Ved uro og angst kan den løsne for spenninger og gi deg klarhet over årsaken.

Detaljer

Celestin er filosofens og drømmerens sten, du inspireres til å søke å forstå livets større sammenhenger , den gjør deg veloverveid og i stand til å ta viktige beslutninger. Blå og gjennomsiktige cluster av spisser på sandfarget bunn. Meget vakker. Celestin utvikler deg som kanal og er som en slags elevator til himmelen. Hver gang en viktig beslutning skal tas, kan du konsultere din celestin. Du kontakter det sted i deg selv og universet, som inneholder all viten. Celestin er en glimrende sten til drømmearbeide. Før du legger deg til å sove, kan du be celestinen om hjelp til å finne svaret på dine spørsmål. Celestin er som å lese eller spå i kort, se i krystallkulen eller på an annet vis ”lese svaret”. Celestin forener bevisstheten i høyre/venstre hjernehalvdel og kan være en god støtte ved innlæring- og konsentrasjonsvanskeligheter. Det er en sten med stor visdom, som kan styrke ditt spirituelle arbeide både som terapeut og privatperson. Du vil lettere merke ditt eget sanne jeg og andres. Den virker vitaliserende og både renser og healer i din aura. Ved uro og angst kan den løsne for spenninger og gi deg klarhet over årsaken.

andre interessante produkter for deg